Kvaliteta je jedna od naših temeljnih vrijednosti.
Posebnu pozornost posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantiraju sigurnost internet kupnje i zadovoljstvo kupaca.


Kvaliteta koju od nas očekujete je naš svakodnevni posao.
Znamo da je kupovina preko interneta drugačija od kupovine u trgovini. Dok šećete trgovinom možete dotaknuti proizvode, procijeniti ih golim okom i doslovno „vidite što kupujete“. Pred nas to stavlja izazov da u svakom trenutku imate sigurnost da će proizvodi koje naručite doći do vašeg kućnog praga točno onakvi kakvi su i na internetu.

Ali...

ECObox je istovremeno  više od obične kupnje!
Mi ne želimo samo prodati proizvod, mi želimo pričati priču o proizvodima, želimo da iskusite kupovinu drugačiju od one  na pretrpanim policama trgovina.
ECObox online trgovina je nešto potpuno drugačije!

Za nas to znači da vam moramo svakodnevno nuditi najvišu moguću razinu kvalitete.
Upravo to i činimo.


Predstavljamo vam proizvode sa svim neophodnim podacima, identičnim slikama i dodatno, onim što ne možete dobiti u trgovini, savjetima o svakom proizvodu.
Ukoliko prilikom odabira  HiPP proizvoda imate pitanje, djelatnici HiPP savjetovališta rado će odgovoriti na svako vaše pitanje. Besplatni telefon u uredovno vrijeme, od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati : 0800 31 31 33.Što vidite na webu, to i dobijete na kućnu adresu
Svjesni smo da proizvode ne možete dotaknuti i da to može otežati vaš odabir te upravo zbog toga svakodnevno garantiramo da vas nećemo razočarati.
Uz svaki HiPP proizvod dostupna je kompletna deklaracija proizvoda. Time smo vam osigurali da ništa ne propuštate, sve informacije sa proizvoda dostupne su i na našem ECObox  web shopu.Pakiramo onako kako bi i vi pakirali u trgovini
Upravo tako pakiramo i za vas - najvažnije nam je da ste zadovoljni sa svojom dostavom i da nijedan proizvod nije oštećen. Naši djelatnici pomno pakiraju sve proizvode s našeg skladišta,  te ih pakiraju na način da uvijek stignu neoštećeni do vas.

Akcije, širok asortiman, sigurnost plaćanja i načini plaćanja
Brza dostava i preuzimanje u poslovnici
Komunikacija s kupcima i mogućnost povrata