Ecobox.com.hr - VAŠA PRIRODNA ONLINE TRGOVINA!

Naša strast je briga o našoj planeti! Vjerujemo da bi trebalo biti lako živjeti zdravo i brinuti za okoliš i prirodu. Zašto ne?!

Organski i prirodni proizvodi ne znače samo dobar proizvod, znače održivost, znače očuvanje naše planete...

Upravo odabirom organskih i prirodnih brandova promoviramo ove vrijednosti.
Našom online trgovinom organskih i prirodnih proizvoda nećemo spasiti svijet, ali znamo da smo dali svoj mali doprinos, a vama osigurali da, prolazeći kroz naše stranice, osjetite te vrijednosti i odabirom organskih proizvoda i vi date svoj doprinos za zdrav život generacijama koje dolaze!

Mi smo na samom početku. Počeli smo našu misiju ponudom organskog branda za djecu. Uskoro u našu trgovinu dolaze i drugi brandovi, pa će naša trgovina ubrzo biti mjesto kupnje organskih i prirodnih proizvoda za cijelu obitelj! Želimo vam osigurati da jednostavno dođete do kvalitetnih proizvoda iz ekološkog uzgoja.

Ako vam je stalo do toga kako se proizvode sirovine, na pravom ste mjestu!

U ECObox trgovini osigurali smo vam i informacije o proizvodima, odnosno kategorijama proizvoda. Želimo da iskusite kupovinu drugačiju od one na pretrpanim policama trgovina. ECObox online trgovina je nešto potpuno drugačije! Nadamo se da ćete dijeliti naše zadovoljstvo...

Ali i još nešto! Našu ponudu HiPP proizvoda možete naći i u našem prodajnom prostoru, na adresi Širolina ulica 6, Zagreb. Posjetite nas i uživajte u odabiru proizvoda za svoju bebu - HiPP trgovina vas čeka!

Hvala vam na povjerenju!

Vaša ECObox trgovina